Λίστα γάμου : 

H HOMUS  είναι  δίπλα σας στο νέο ξεκίνημα της ζωής σας, μέσα από μία πληθώρα προνομίων που σας προσφέρει η δημιουργία λίστας γάμου στο κατάστημά μας.Έχετε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη συλλογή επίπλων, διακοσμητικών, φωτιστικών και χαλιών που ταιριάζουν απόλυτο στο προσωπικό σας γούστο.  Οι διακοσμητές μας είναι στη διάθεσή σας , εφόσον το επιθυμείτε, για να σας προτείνουν – ανάλογα με το ύφος, τις χρωματικές σας προτιμήσεις και το κοστολόγιο που θέλετε να κινηθείτε – τα έπιπλα που ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο σας. Επιπλέον, μπορούν να επισκεφθούν το σπίτι σας εντελώς δωρεάν και να σας βοηθήσουν στην διαμόρφωση του χώρου σας δίνοντας του το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα . Η λίστα μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες, και παραμένει ενεργή για ένα χρόνο από την ημερομηνία ανοίγματος της. Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας  στο 23940 52999 ή στείλτε μας ένα email  στο info@homus.gr. Μέσα από σημαντικές οικονομικές διευκολύνσεις και τα δώρα των καλεσμένων σας,μπορείτε να αποκτήσετε το σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν !

Μεταφορά και Τοποθέτηση :

Αναλαμβάνουμε την μεταφορά των επίπλων σας εντός πόλης με δικά μας φορτηγά Για εκτός πόλης, οι παραδόσεις γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη. Το εξειδικευμένο συνεργείο μας φροντίζει την συναρμολόγηση και την τοποθέτηση των επίπλων στο χώρο σας. 

Ειδικές κατασκευές:

Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές επίπλων με βάση τις ανάγκες και το προσωπικό σας γούστο. Μπορούμε χάρη στους έμπειρους τεχνίτες μας να κατασκευάσουμε οποιοδήποτε σχέδιο μας ζητήσετε προσαρμοσμένο στις δικές σας απαιτήσεις !

Μπορείτε να διαλέξετε από δειγματολόγια το χρώμα που σας αρέσει και το υλικό κατασκευής (δρυς, καρυδιά, οξιά κτλ) . Θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα από γνωστούς οίκους  που θα σας συναρπάσουν οι νέες τους συλλογές.