Τρόποι Πληρωμής

Η εταιρία Homus  στην προσπάθεια βελτίωσης της ευκολίας και εμπειρίας του πελάτη σας προσφέρει ευέλικτους τρόπους πληρωμής, τόσο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.homusepipla.gr όσο και από τον εκθεσιακό μας χώρο. Χαρείτε το σπίτι σας και δείτε το να παίρνει την μορφή που ονειρευόσασταν χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε το ποσό αμέσως. Έως 12 άτοκες δόσεις  με πιστωτικές κάρτες (Visa, MasterCard). Δεν έχετε πιστωτική κάρτα; Κανένα πρόβλημα, η εταιρία Homus  σας προσφέρει και άλλους πρακτικούς τρόπους πληρωμής όπως: (Κατάθεση σε τράπεζα, Πληρωμή στις αποθήκες, Αντικαταβολή).


1. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε μία από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε, απλά δίνοντας τον αριθμό παραγγελίας (order number) και το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς όψεως, των τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

Πειραιώς:5231019177688

IBANGR5231019177688

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: FIMIS A.E

BIC: PIRBGRAA


Εθνική:894/47007405

IBAN:GR894/47007405

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: FIMIS A.E

BIC:ETHNGRAA


Alpha: 487002320002969

IBAN: GR487002320002969

Ονοματεπώνυμο δικαιούχου: FIMIS A.E

BIC: CRBAGRAA


Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία σας, καταθέστε σε έναν από τους παραπάνω λογαριασμούς, το ποσό των προϊόντων που αγοράσατε (συμπεριλαμβανομένων των μεταφορικών εξόδων) και στείλτε μας μία φωτοτυπία της κατάθεσης (όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας σας.) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο info@homus.gr . Αν δεν μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα email όπου θα αναγράφετε την ημερομηνία κατάθεσης, την τράπεζα κατάθεσης, τον αριθμό κατάθεσης, τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμο σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Με το που παραλάβουμε το αποδεικτικό κατάθεσης θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία εκτέλεσης της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν ακολουθήσετε την προηγούμενη διαδικασία και στην κατάθεση σας δεν αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας αυτής, θα μας είναι αδύνατο να εντοπίσουμε ότι η κατάθεση αντιστοιχεί στην παραγγελίας σας και θα υπάρξουν επιπλέον καθυστερήσεις για την δρομολόγηση της.


2. Πληρωμή με την παραλαβή - παράδοση της παραγγελίας (μέθοδος αντικαταβολής).

Η δυνατότητα της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα στην περίπτωση όπου ο όγκος των προϊόντων είναι πολύ μικρός με αποτέλεσμα να αποσταλούν με Courier.

Στην περίπτωση όπου τα προϊόντα αποσταλούν με μεταφορική εταιρεία, η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει μόνο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ για όλες τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας δεν είναι διαθέσιμος ο παραπάνω τρόπος πληρωμής. Στον συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής θα ζητηθεί από τον πελάτη/χρήστη τουλάχιστον το 30% του συνολικού ποσού σαν προκαταβολή και το υπόλοιπο θα εξοφληθεί κατά την παράδοση/παραλαβή των προϊόντων με μετρητά.

3. Πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας .

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά αλλά και με πιστωτική κάρτα:

Στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας (18 xλμ Παλαιάς Εθνικής  Οδού Θεσ/νκης - Καβάλας , (Περιοχή Καβαλάρι)


4. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ALPHA BANK και είναι δυνατή η χρήση πιστωτικών καρτών, Visa, Mastercard, Maestro & AmericanExpress. Η χρέωση της κάρτας γίνεται την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας σας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.homusepipla.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

cc logo
cc logo

Σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με έως και 12 άτοκες δόσεις (αναλογα με το ποσό). Με την επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου πληρωμής θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της συνεργαζόμενης τράπεζας που έχει αναλάβει την δρομολόγηση των καρτών, όπου και θα σας ζητηθούν όλα τα στοιχεία της κάρτας σας.

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Σε περίπτωση που η πιστωτική σας κάρτα δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει και στον εκθεσιακό χώρο της εταιρίας Ηοmus.

Πολιτική Δόσεων: 

Αξία αγορών 500€ έως 1000€ : 3 άτοκες δόσεις 

Αξία αγορών 1001€ έως 2000€ : 6 άτοκες δόσεις 

Αξία αγορών 2001€ έως 3000€ : 9 άτοκες δόσεις 

Αξία αγορών   3001€ < : 12 άτοκες δόσεις  


cc logo
cc logo
© Homus    Κατασκευή ιστοσελίδας Softways

Homus.gr | 18 χλμ. Θεσ/νίκης - Καβάλας, Λαγκαδάς, Ελλάδα