Πώς να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιο σας .
Δημοσιεύθηκε 15/03/2018
Συμμετοχή στη ΔΕΘ 2017
Δημοσιεύθηκε 31/08/2017
Ποιες είναι οι νέες τάσεις στο φωτισμό κατοικίας

Τα τελευτάια χρόνια όσο  αναφορά το κομμάτι του φωτισμού , κυριαρχεί το μίνιμαλ στυλ , σύμφωνα με το οποίο δίνεται περισσότερη έμφαση στον τοπικό φωτισμό ,στα φωτιστικά δαπέδου ,στις στύλες φωτός καθώς και στα σποτ. 

Η λιτή,  πρωτότυπη γραμμή στο σχεδιασμό, συνδιάζεται με υψηλή ποιότητα υλικών  (ξύλο, οπαλίνα, μεταλλικές κατασκευές, murano, γυαλί, ματ αλουμίνιο κ.α.) και το λεπτό φινίρισμα, έχουν σαν αποτέλεσμα την αισθητική τελειότητα των χώρων.

Η εποχή μας θέλει τα φωτιστικά να ακολουθούν τις επιταγές των νέων τάσεων χωρίς να παραβλέπουν την λειτουργικότητα και τη χρηστικότητα τους.

Για το σχεδιασμό του φωτισμού ενός σπιτιού απαιτείται ειδική μελέτη με βάση συγκεκριμένα στοιχεία, δεδομένου ότι κάθε χώρος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και επομένως όλοι οι τρόποι φωτισμού δεν ταιριάζουν με όλους τους χώρους.  Άλλο φωτισμό απαιτεί η κουζίνα, άλλον το υπνοδωμάτιο, άλλον ένα μπάνιο κ.ο.κ.

Για περισσότερες ιδέες και γαι το δικό σας χώρο μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας κάθως και το site της εταιρίας Luma . 

Δημοσιεύθηκε 28/03/2017
Παστέλ χρώματα στο υπνοδωμάτιο μας

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι πολύ της μόδας φέτος στη διακόσμηση του σπιτιού μας. Τις χρησιμοποιούμε για το βάψιμο τοίχων, για κουρτίνες, έπιπλα αλλά και διακοσμητικά και μας αρέσουν ιδιαίτερα γιατί συνδυάζονται πολύ εύκολα μεταξύ τους.

Το υπνοδωμάτιο μας είναι ένας χώρος που θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να προσθέσουμε κάποια έπιπλα ή αντικείμενα σε παστέλ αποχρώσεις για να προσδώσουμε στυλ στο χώρο μας και περισσότερο χρώμα.

Ακόμα , οι παστέλ αποχρώσεις θα ταίριαζαν υπέροχα, αν ετοιμάζετε το παιδικό δωμάτιο του παιδίου σας . Απάλα χρώματα , κουρτίνες και αντικείμενα σε αποχρώσεις του ρόζ ή του βεραμάν , θα δωσουν στο δωμάτιο μια αίσθηση χάρας και ευφορίας .
Δημοσιεύθηκε 07/03/2017
Nέες τάσεις άνοιξη 2017 , Κυρίαρχα χρώματα
Δημοσιεύθηκε 08/02/2017
Ποιές είναι οι διαφορές των ξύλων ;
Δημοσιεύθηκε 26/08/2016
Τι είναι το Βoho style; Πώς οι Βοho πινελίες μπορούν να διακοσμήσουν το σπίτι σας;
Δημοσιεύθηκε 26/08/2016
Πώς να φροντίζω σωστά τα επιπλά μου ;
Δημοσιεύθηκε 26/08/2016
Συμμετοχή στη ΔΕΘ
Δημοσιεύθηκε 26/08/2016
cc logo
cc logo
© Homus    Κατασκευή ιστοσελίδας Softways

Homus.gr | 18 χλμ. Θεσ/νίκης - Καβάλας, Λαγκαδάς, Ελλάδα